Vadbeni defibrilator Defibtech

Domov / Vadbeni defibrilator Defibitech

Lastnosti

Možnost nastavitve pol-avtomatskega in popolnoma avtomatskega delovanja.

Paket vadbenega AED Defibtech Lifeline vsebuje vadbeni AED , vadbene elektrode, polnilno vadbeno baterijo, polnilnik baterije in daljinski upravljalnik za lažje upravljanje. Vadbeni AED Defibtech Lifeline je predprogramiran za simulacijo 6 različnih scenarijev.

Razen rdečih robov iz trde gume je vadbeni AED Defibtech Lifeline na videz popolnoma enakpravemu AED Defibtech Lifeine in ima tudi identične glasovne ter vizualne ukaze​​, zaradi česar je idealen za simulacijo resničnih razmer in situacij v primeru zastoja srca in kot tak izvajanje tečajev za uporabo AED-ja. Zaradi zgoraj navedenih razlogov, je vadbeni AED Defibtech Lifeline najpogostejša izbira inštruktorjev tečajev TPO z uporabo AED v RS.

Vadbeni AED Defibtech Lifelineje predprogramiran za simulacijo 6 različnih scenarijev vadbe. Z daljinskim upravljalnikom, ki nadzoruje največ 4 naprave, je za enostavno upravljanje mogoče izbrati glasnost glasovnih navodil in ustrezen scenarij:

GALERIJA

V kolikor bi želeli ponudbo ali imate kakšno vprašanje nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, telefona ali elektronskega naslova.