Registracija defibrilatorja

AED Defibtech Lifeline je v nenehnem procesu razvoja, zaradi česar lahko pride do posodobitve programske opreme, lahko pa se spremenijo tudi smernice za izvajanje oživljanja.  Poleg tega je zelo pomembna skrb za redno vzdrževanje vašega AED Defibtech Lifeline in pravočasno menjavo potrošnega materiala (elektrode, baterijski paket, ...), kar za vas, po opravljeni registraciji, brezplačno spremljamo mi, in vas na vse navedeno pravočasno opozorimo preko e-pošte. Tudi najnovejše smernice Evropske uredbe o medicinskih pripomočkih (MDR 2020), narekujejo spremljanje vsakega posameznega AED-ja.

Zaradi vsega zgoraj navedenega, si, prosimo, vzemite 3 minute časa in registrirajte vaš AED Defibtech Lifeline preko spodnjega obrazca, kar vam prinese naslednje prednosti:

  Premium 8-letna garancija 
  Brezplačne posodobitve programske opreme
  Brezplačna nadgraditev ob morebitni spremembi smernic oživljanja
  Brezplačna storitev opominjanja po e-pošti o potrebi po zamenjavi potrošnega materiala

Hvala, ker ste izbrali defibrilator Defibtech.

 

Registrirajte svoj defibrilator Defibtech Lifeline.

Registracija defilbrilatorja

Ime in priimek / naziv podjetja
Naslov
Lokacija namestitve AED
Kontaktna oseba
Telefonska številka
E-naslov
Serijska številka AED
Serijska številka glavne baterije
Rok trajanja glavne baterije
Rok uporabe elektrod
Varstvo podatkov
Strinjam se, da bodo moji podatki uporabljeni za obdelavo moje zahteve in za namene komunikacije ter da bodo moji podatki shranjeni na način predpisan z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Upoštevam, da so dodatne informacije o varstvu osebnih podatkov na voljo v Izjavi o varovanju zasebnosti (kliknite tukaj), ki sem jo prebral in sem z njo seznanjen. Zavedam se, da lahko to privolitev kadar koli prekličem.
© 2021 - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve