Svetovanje in podpora

Z veseljem vam bomo podrobno svetovali glede najbolj optimalne rešitve. Tudi po nakupu vam bomo stali ob strani in vas na primer opomnili na potrebo po menjavi  potrošnega materiala (elektrode, baterijski paket..), na morebitno spremembo smernic oživljanja ali posodobitev programske opreme.

Za nas je glavna prednostna naloga, da vas čim bolje pripravimo na morebitno potrebo po ukrepanju v primeru zastoja srca in uspešno uporabo defibrilatorja.

Poleg tega si seveda želimo tudi, da je vaš Defibtech Lifeline AED vedno v optimalnem stanju in v vsakem trenuktu pripravljen na morebitno uporabo. Skrb za pravilno vzdrževanje vašega defibrilatorja Defibtech Lifeline je namreč ključnega pomena.

Prepričajte se in nam pošljite povpraševanje oziroma kakršnokoli vprašanje ali pa nas preprosto pokličite in z veseljem bomo sodelovali z vami v iskanju najboljše rešitve, s katero bomo dosegli CILJ – REŠILI ŽIVLJENJA!

031 540 008, 031 540 009

Svetovanje in podpora

Ime in priimek
E-pošta
Vprašanje


Varstvo podatkov
Strinjam se, da bodo moji podatki uporabljeni za obdelavo moje zahteve in za namene komunikacije ter da bodo moji podatki shranjeni na način predpisan z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Upoštevam, da so dodatne informacije o varstvu osebnih podatkov na voljo v Izjavi o varovanju zasebnosti (kliknite tukaj), ki sem jo prebral in sem z njo seznanjen. Zavedam se, da lahko to privolitev kadar koli prekličem.
© 2021 - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve