Paket brezskrbni

Ob nakupu defibrilatorja, se vedno poraja tudi skrb za redno in pravilno vzdrževanje naprave, da bo ta zares optimalno pripravljena, v primeru, da pride do potrebe po uporabi. Enako velja tudi za pravilno vzdrževanje AED omaric, še posebej v primeru zunanjih, ogrevanih omaric.

Seveda pa se pri takšnem rednem pregledovanju in vzdrževanju pojavi vprašanje strokovnosti in pravilnega vzdrževanja ter posledično potreba po določitvi in zadolžitvi odgovorne osebe za ta opravila, kar vodi v dodatno porabo časa, k načrtovanju, vodenju evidenc itd., kar pa je neizbežno povezano s pojavom stroškov, zlasti pri pravnih osebah, ki imajo v lasti večje število AED-jev. Poleg tega, morebitni nestrokovni posegi v napravo s strani nepooblaščene in nestrokovne osebe, lahko povzročijo poškodbe na AED-ju ali pa vodijo v določene situacije, ko garancija na AED Defibtech Lifeline ni priznana.

 

Da bi se navedenim nevšečnostim izognili, smo za vas pripravili vzdrževalni paket »BREZSKRBNI”, s sklenitvijo katerega omenjene aktivnosti in skrbi prepustite nam, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaš AED (in AED omarica) v vsakem trenutku optimalno in pravilno vzdrževan in pripravljen za takojšnjo uporabo.

 

Dodatna prednost ob sklenitvi vzdrževalnega paketa ob nakupu AED Defibtech Lifeline predstavlja dejstvo, da v paketu prejmete tudi podaljšano garancijo na vaš AED in sicer za obdobje 10 let od dneva dobave (osnovna garancija velja za obdobje 8 let od dneva dobave).

Sklenite vzdrževalni paket »BREZSKRBNI” in poskrbite, da bo ob morebitnem primeru zastoja srca, vaš AED v vsakem trenutku pripravljen za uporabo.

Za dodatne informacije o vzdrževalnem paketu »BREZSKRBNI« nam pošljite povpraševanje preko spodnjega obrazca ali pa nas kar pokličite po telefonu in z veseljem vam bomo stopili nasproti.

Zahtevajte ponudbo ali zastavite vprašanje

Ime in priimek / naziv podjetja
E-pošta
Telefon
Postavite vprašanje ali zahtevajte ponudbo


Varstvo podatkov
Strinjam se, da bodo moji podatki uporabljeni za obdelavo moje zahteve in za namene komunikacije ter da bodo moji podatki shranjeni na način predpisan z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Upoštevam, da so dodatne informacije o varstvu osebnih podatkov na voljo v Izjavi o varovanju zasebnosti (kliknite tukaj), ki sem jo prebral in sem z njo seznanjen. Zavedam se, da lahko to privolitev kadar koli prekličem.
© 2021 - Vse pravice pridržane. | Produkcija: Sloway spletne rešitve